F. van der Horst

Maat en Ritme 1

150 oefeningen in het uitvoeren van ritmen

F. van der Horst - Maat en Ritme 1F. van der Horst - Maat en Ritme 1F. van der Horst - Maat en Ritme 1F. van der Horst - Maat en Ritme 1
UtgåvaLärobok (med noter)
Artikelnr.202133
Författare / kompositörF. van der Horst
Omfattning32 sidor
Förlag / TillverkareBroekmans & van Poppel
Tillverkarens nr.BVP 775
ISBN9789491906008

Beskrivning

Met Van der Horst maat en ritme deel 1 heeft u een veel gebruikt lesboek in handen, met 150 oefeningen in het uitvoeren van ritmen. Deel 1 uit deze serie van componist en leraar muziektheorie op het Sweelinck conservatorium in Amsterdam F. van der Horst is perfect voor zangstudie en solfège, het stelselmatig trainen van het muzikale gehoor door muzikale zangoefeningen.

Van der Horst maat en ritme deel 1 is door de 150 oefeningen zeer uitgebreid en compleet. De maat staat voor de onderverdeling van de tijdsduur in gelijke delen door op iedere eerste tel een accent te geven. Het ritme is de opeenvolging van verschillende notenwaarden, die elk hun eigen toonduur hebben. U vergroot aan de hand van de oefeningen uw muzikale gehoor en u verhoogt – door zonder voorstudie van het blad te zingen – de trefzekerheid aangaande ritme en melodie.

Van der Horst maat en ritme deel 1 geeft een heldere uitleg. Het lesboek is handig om uw theorie beter te leren én een aanrader bij uw solfègelessen.

10,75 €
plus frakt
Leveranstid: 2–3 arbetsdagar (de )
lägg till i önskelistan

© 2004–2022 Stretta Music. Beställ och köp noter online.

Din specialist för alla sorters musiknoter. Onlinebutik för noter och play along för nedladdning, böcker, notställ, notställslampor, tillbehör.