Rogier de Pijper

Fluitmethode.nl 1

De perfecte start voor de jonge fluitist!
Deel 1 met 3CDs

para: Flauta

TODO

Nº de artículo762832
Autor/CompositorRogier de Pijper
DificultadFácil
Idiomaneerlandés
Año de lanzamiento2017
Editorial/fabricanteTimbre Publications
N.º del fabricanteTIM00037-04
ISBN9789492153371
28,90 €
IVA incl. más costes de envío
Plazo de envío: 2 semanas aprox.
añadir a favoritos

Descripción

Fluitist, docent en auteur Rogier de Pijper heeft een fluitmethode ontwikkeld voor de docent en de leerling van nu. De methode omvat twee lesboeken, een website en een app. Naast online audio is er voor gebruik met cd-speler een cd pack verkrijgbaar.

Als docent heb je veel ruimte om stof naar eigen inzicht aan te bieden en oefeningen af te stemmen op het niveau van de leerling. Fluitmethode.nl is conform de eisen van het HaFaBra A examen.

Met de website, de app of de cd’s kun je bij elk liedje in het boek twee begeleidingstracks afspelen; een eenvoudige track om mee te beginnen en een iets moeilijkere track. Rogier de Pijper heeft alle demotracks zelf ingespeeld. Alle tracks zijn ookte downloaden als mp3.

Daarnaast zijn op de website en in de app filmpjes, spelletjes en testjes te vinden. De filmpjes behandelen o.a. houding, ademhaling en onderhoud van het instrument. De interactieve spellen zijn zo leuk, dat de leerling zelfniet in de gaten heeft dat ze eigenlijk bedoeld zijn om vaardigheden te trainen. Kennis en vaardigheden kunnen aan het eind van elk lesblok online spelenderwijs worden getest. Fluitmethode.nl is dé methode van deze generatie!

Contenido

Belangrijke punten die aan bod komen zijn:

  • Op gehoor spelen
  • Naspelen
  • Ontwikkelen van ritmegevoel
  • Algemene muziekleer
  • Improviseren
  • Stimuleren van creativiteit
  • Samenspelen