Jaap Kastelein, Michiel Oldenkamp

Samen Leren & Samenspelen 1

Complete methode voor individueel en groepsonderwijs
Deel 1

for: Winds class [Glockenspiel/ Latin percussion]

Music lesson book, online playback

Item no.763534
Author/ComposerJaap Kastelein, Michiel Oldenkamp
Levelvery easyeasy
Languagedutch
Release year2016
Publisher/ProducerEducatieve Muziek en Media
Producer No.EMM 116-058
ISMN9790803556101
14.95 €
incl. VAT plus shipping
Delivery time: 2–3 working days (Germany )
add to watch list

Description

Na het grote succes van de methode Horen, lezen & spelen hebben Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein hun aandacht gericht op lesmateriaal dat gebruikt kan worden in zowel de slagwerkles als in de orkestklas (blazersklas). Zij bedachten een compleet nieuwe methode voor jonge blazers en slagwerkers vanaf ongeveer 8 jaar oud. De methode is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de wereld van blazersklassen, muziekscholen en conservatoria in Nederland en Duitsland.

Samen leren samenspelen is een methode voor slagwerkles en orkestklas in één. Het boek voor klokkenspel en percussie is een aanvullend boek bij het boek voor drumset. In het boek staan de klokkenspel- en percussiepartijen van de stukken voor de orkestklas.

De methode bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt er vanaf de eerste noten toegewerkt naar het spelen van duetten. In het tweede deel ligt de nadruk op het driestemmig samenspelen. Bij dit boek is geen website beschikbaar. Alle relevante aanvullende materialen zijn te vinden op de website voor drumset. De logische opbouw en kindvriendelijke layout met mooie illustraties zorgen ervoor dat deze methode voor kinderen heel motiverend is.